Новини

Christian of Roma Group! Изящество, дизайн и премиум качество на брандовете! Стил и елегантност, да предизвикваш бъдещето всеки ден, така г-жа Кристиано и нейния екип се нареждат до най-добрите в света!
ИТАЛИАНСКИЯТ ФЕСТИВАЛ НА КРАСОТАТА И ПРИЧЕСКАТА e международно изложение за фризьорство, козметика, грим, парфюмерия и мода и се порведе от 28 до 30 октомври в 3 палата на Международен Панаир Пловдив - International Fair Plovdiv
Christian of Roma

DSC09630 1 FB Portrait

DSC09628 2

 


👉 Кога? 0️⃣5️⃣ октомври – 0️⃣8️⃣ октомври


👉 Къде? Интер Експо Център- София


Висококачествени продукти от цял свят, стотици щандове, специализирани събития, състезания, награди и делови контакти. Това е атмосферата на най-големите събития в хранително-вкусовия сектор в България - 🥩 МЕСОМАНИЯ, 🐄СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО,🥖 БУЛПЕК, 🍽️INTERFOOD & DRINK 2021, 🍷 САЛОН НА ВИНОТО.
Станете част от вълнуващото събитие!
Паралелно с Международните Хранителни изложения ще се състои 10-ото издание на международното изложение за печатни и рекламни комуникации COPIS.

Фернет България изгради 12 щанда на свои клиенти.

От 14 световни шоу премиери по време на Sofia Motor Show, цели 8 ще бъдат на изцяло електрически автомобили!
За първи път ще бъдат показани BMW iX M60, Citroen Ami, Renault Megane E-Tech, Skoda Enyaq iV Coupe, Subaru Solterra,

Toyota bZ4x, Volvo C40 Recharge и Volkswagen ID.5.

Посетете ни!

Лесно паркиране!

Буферен паркинг за над 1300 автомобила. Лев на час!

 

Повече информация на: www.sofiamotorshow.bg

Volvo 2022

 

Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), съвместно с утвърдения си дългогодишен партньор – Експо Тим ООД, отново организира мотоциклетното изложение Moto Expo 2022.

След кратко прекъсване заради пандемията от COVID-19, сега мото шоу отново се проведе в София от 15 до 19 април. Домакин на парада на най-новите мотоциклети ще бъде отново зала Асикс Арена (бивша зала Фестивална).
В него присъстваха изложители, представляващи у нас всички големи световни производители на мотоциклети, АТV машини, скутери и мотопеди. Независимо дали са членове на ААП или не, кандидатите за участие са много. Те окупираха общата изложбена площ в централната зала от 2200 кв. м. Там бяха всички вносители на мотоциклети в България.

 

Най-голямото изложение в България за тежки и лекотоварни автомобили, автобуси и специализирани превозни средства с инвестиционно предназначение Ви очаква от 16 - 18 юни 2022 г. в Пловдив, на територията на Международния панаир.

TRUCK EXPO 2022 идва с още повече мощ, технологични новости и иновации в сектора на тежката автомобилна индустрия. Вижте последните модели на водещите марки тежкотоварни автомобили, лекотоварни от категория N1, производителите на ремаркета и полуремаркета, хидравлични системи, оборудване и екипировка, както и на фирми за сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари и консумативи, финансови инструменти и услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании.
TRUCK EXPO 2022 е най-важната платформа на Балканите, показваща бъдещето на индустрията за търговски превозни средства. Четвъртото издание на изложението ще предложи уникално сечение на цялата верига на транспортта. Тук търговските посетители и широката общественост могат да се срещнат с международни производители, доставчици и нови потребители. Очакват Ви световни премиери, най-новите технологии, разработки и изследвания, с акцент върху транспорта, автоматизацията и свързаността, безопасността, опазването на околната среда, електрическата мобилност и новите концепции за градска мобилност. Днес можем да избираме от широка гама стоки, произведени по целия свят, които се доставят до вратата ни. Не ги пропускайте!

Международният автомобилен салон София 2022 ще се проведе от 3-ти до 12-ти юни в Интер Експо Център. Над 100 фирми-изложители и 12 000 кв.м. изложбена площ ще представят най-доброто, което автомобилната индустрия може да покаже. Много технологични новости и автомобилни премиери очакват посетителите на 25-то издание на автомобилния салон в София. Впечатляващ ще бъде и броят на автомобилите с алтернативно задвижване – хибридни, plug-in и изцяло електрически.

Международният автомобилен салон в София е между най-престижните изложения в региона и едно от 12-те изложения в света, включени в официалния календар на Международната организация на автомобилните производители (OICA), наред с автосалоните в Париж, Мюнхен, Женева, Детройт, Токио.

Автомобилен салон София 2022 се очертава да бъде най-мащабната и впечатляваща витрина на автомобилната индустрия в България от форумите досега. ,/p>

Запазено място на изложението имат и производителите и търговците на гаражно оборудване, резервни части, гуми, масла, автоаксесоари, охранителни системи, кар аудио системи, както и лизингови компании, банки, застрахователи и други. Организаторите тази година са още по-амбициозни в подготовката на атракции, забавления, приятни награди и изненади за посетителите. Освен удоволствието да видят, да тестват и да закупят някой от последните модели автомобили, един от посетителите на изложението, попълнил анкетна карта, по традиция ще има шанс да стане щастлив собственик на автомобил по избор. Можете да изживеете всичко това на “Автомобилен салон София 2022”!

Почакайте само до юни!

Богата делова програма съпътства 7-то издание на мегафорума за модерно земеделие, вино, храни и оборудване, който започва на 9 март в Международен панаир Пловдив.

На 9 март в 11.30 ч. пред палата 6 ще се проведе официалното откриване на международните изложения АГРА, ВИНАРИЯ и ФУДТЕХ.

Най-мащабното икономическо събитие на Балканите в областта на земеделието, винената и хранителната индустрия събира науката и практиката в поредица от дискусии, конференции и семинари. В рамките на пет дни ще се проведат поредица от форуми, посветени на актуалните тенденции в секторите.

В деловата програма, която съпътства форума акцент са биологичното земеделие, актуалните проблеми на хранително-вкусовата индустрия, биоикономиката и нейното прилагане, развитието на реален и успешен винен туризъм, фермерско и занаятчийско производство. Българската банка ще представи новите възможности за финансиране на хотелиерството и ресторантьорството. Предвидени са различни презентации, представящи възможностите за развитие на бизнес с чуждестранни компании. Здравословният начин на живот и стил на хранене ще бъдат разисквани в специализирани лекции и семинари.

На 10 март, четвъртък, 16:30 часа ще състои официалното награждаване в конкурса за иновация. Конкурсът дава възможност за презентиране и реклама на нови технологии и изделия и отличава най-авангардните разработки в областта на селското стопанство, които се представят за първи път на АГРА.

На 12 март, събота, в 16:00 часа започва церемонията по награждаване на отличените в конкурса „Избор на потребителя“.

Търсене