Новини

IMG 8282

Утре откриваме TRUCK EXPO 2021 - от 10 до 12 юни на територията на Международен панаир Пловдив, а един от посетителите ще спечели билет за старта на Формула 1 в Будапеща.

Обратното броене до началото на TRUCK EXPO 2021 започна. Утре, отдавна чаканото изложение в сектора на тежката автомобилна индустрия отваря врати в града под тепетата. На откритите площи на територията на Международния панаир от 10-ти до 12-ти юни ще видим повече от 150 експоната на водещите производители на камиони, автобуси, лекотоварни автомобили и специализирани превозни средства, които вече са нетърпеливи да ги покажат пред публиката. Изложителите са повече от 50 и представят над 100 световни бранда в сектора на товарните превози, а един от посетителите ще получи невероятният шанс да гледа на живо старт от състезанията от Формула 1 на 1-ви август в Будапеща, Унгария.

Готвим се активно за откриването на изложението и провеждането му по най-добрия начин, разказват от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), организатор на TRUCK EXPO 2021. „Върху 20 000 кв.м. изложбени площи и тест драйв зона, индустрията ще покаже най-новите си модели, системи и оборудване, с фокус върху иновативните и устойчиви концепции за мобилност. Ще представим над 20 премиери за България, което е голямото постижение на производителите в тази трудна за целия свят година. Но всички ние сме убедени, че технологиите в мобилността ще ни придвижат по-нататък, преодолявайки последствията от пандемията“, подчертават от ААП.

Предварително регистрираните са посетители са от 15 държави. Те ще могат да разгледат отблизо и да тестват най-новите автомобили на BMC TRUCKS, CITROEN, DAF, DODGE, FORD TRUCKS, HONDA, ISUZU, IVECO, MAN, MERCEDES-BENZ, MITSUBISHI, OPEL, OTOKAR, PEUGEOT, PIAGGIO, RAM, RENAULT, RENAULT TRUCKS, SCANIA, VOLVO TRUCKS. Палитрата от продукти и услуги за сектора допълват водещите производители на ремаркетата и полуремаркетата WIELTON, SCHMITZ CARGOBULL, KRONE, OTTO TRAILER, фирми за хидравлични системи за товарни автомобили, сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари и консумативи, както и финансови инструменти и услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании.

Отново акцент ще бъде потребителското изживяване с традиционния тест драйв на най-новите модели, както и с много нови услуги за професионалната публика и атракции за семейства и фенове на тежките машини. На щандовете на изложителите ще бъдат организирани многобройни игри, томболи и изненади за посетителите на изложението. Но за един от тях TRUCK EXPO 2021 ще се превърне в най-щастливия му ден, защото ще има шансът да спечели голямата награда – да гледа на живо старт от Формула 1 от трибуната на пистата „Хунгароринг“ в Будапеща, Унгария. Организаторът ААП поема билет General Admission, трансфер от/до пистата за всички дни на състезанието, транспорт, нощувки, екскурзоводско обслужване на български език, медицинска застраховка, всички пътни, гранични и туристически такси. За участие в томболата е достатъчно посетителите да попълнят отрязъка от анкетната карта и да я пуснат в обособените за целта места.
Входът за TRUCK EXPO е свободен, след регистрация. Всеки може да вземе своя безплатен пропуск през сайта на изложението www.truckexpo.eu.

Представяме на вниманието ви и промо видеото ни: https://www.youtube.com/watch?v=lW_9mjtxb40

 

 

БАТА АГРО ще се проведе от 01 до 05 юни 2021 г. на летище Стара Загора, като ще се спазват всички противоепидемични мерки, съгласно Наредбата на МЗ.
Периодът на изложението е удължен и общо 5 работни дни, за да се осигури по-равномерна посещаемост.
Към момента участие са заявили 170 фирми на 38 720 кв.м. изложбена площ. Тези данни сочат, че това ще е най-голямото изложение за земеделие досега по площ, което създава предпоставки форумът като професионално събитие, както и индивидуалното представяне на всеки участник, да бъдат успешни и ефективни.

На 4 април ще се проведат избори на народни представители за 45-тото Народно събрание на Република България.
Проектирането, изграждането и оформлението на предизборни студиа през изминалите години стана неразделна част от портфолиото на Фернет България.

IMG 0921

btv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

btv 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nova tv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG 20151024 WA0005

 

Най-голямото изложение в България за тежки и лекотоварни автомобили, автобуси и специализирани превозни средства с инвестиционно предназначение Ви очаква от 10 - 12 юни 2021 г. в Пловдив, на територията на Международния панаир.

TRUCK EXPO 2021 идва с още повече мощ, технологични новости и иновации в сектора на тежката автомобилна индустрия. Вижте последните модели на водещите марки тежкотоварни автомобили, лекотоварни от категория N1, производителите на ремаркета и полуремаркета, хидравлични системи, оборудване и екипировка, както и на фирми за сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари и консумативи, финансови инструменти и услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании.

TRUCK EXPO 2021 е най-важната платформа на Балканите, показваща бъдещето на индустрията за търговски превозни средства. Четвъртото издание на изложението ще предложи уникално сечение на цялата верига на транспортта. Тук търговските посетители и широката общественост могат да се срещнат с международни производители, доставчици и нови потребители. Очакват Ви световни премиери, най-новите технологии, разработки и изследвания, с акцент върху транспорта, автоматизацията и свързаността, безопасността, опазването на околната среда, електрическата мобилност и новите концепции за градска мобилност. Днес можем да избираме от широка гама стоки, произведени по целия свят, които се доставят до вратата ни. Не ги пропускайте! 

Заявка за участие изтеглете оттук: https://www.truckexpo.eu/images/doc/Zayavka_Uchastie_TruckExpo_2021.pdf

Source: https://truckexpo.eu

Отложеното за 2021 г. 13-то издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО ще представи продуктите и услугите на близо 170 фирми от агро бизнеса в България с обща изложбена площ от близо 39 000 кв.м. Форумът се планира за периода 10-14 май на традиционното място – Летище Стара Загора.
Все още се приемат регистрации за участие в изложението, така че очакваме да се включат още представители от бранша. Екипът ни работи усилено, за да реализираме БАТА АГРО точно както го планирахме – още по-успешно за нашите изложители и още по-достъпно и полезно за земеделските производители.
Периодът ще е удължен – общо 5 работни дни. Също така се запазва успешният форма́т на изложбените площи от 2019-та година, който предоставя по-добър достъп, видимост и компактност на изложението. Фокусът на посетителите ще бъде насочен върху експонатите и демонстрациите – както с машини, така и на семена, торове и препарати за растителна защита. Тяхното действие в реални, полеви условия може да бъде видяно при изложителите, които участват с опитни полета с насаждения.
13-тото издание на БАТА АГРО ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки за здравето и безопасността на нашите изложители и посетители.

Source: https://bata-agro.com/2021-palno-portfolio-izlozhiteli/

 

Hills of Rock 2021 ще се проведе на 22, 23 и 24 юли 2021, а мястото остава същото - Гребен канал, Пловдив
Хедлайнер на първия фестивален ден ще бъдат американците от SLIPKNOT, a хедлайнер на втория фестивален ден – метъл бандата AMON AMARTH.
Освен двете основни групи, своето участие във фестивала през 2021 потвърдиха още 32 банди - Rise of the Northstar, Bury Tomorrow, Dagoba, 40 Days Later, Dark Sky Choir, Fallcie, Nervosa, D2, Klogr, Power Crue, Hangarvain, 5Rand, Ravenface, The Modern Age Slavery, District 13, Basska, Hellion Stone, Jeremy?, Baildsa, Homevox, Ogi 23, Milena & Band, Pizza, Scroletics, Sin Seeks, Jin Monic, Siluet, Kerana & Kosmonavtite, Severozapadnyatsite, Dead Man’s Hat, Boomerang & Artificial Comet.
Всички билети, закупени за изданието през 2020г. ще важат без презаверка или нужда от допълнително действие от ваша страна за новите дати през 2021 – 22, 23 и 24 юли.
Поръчаните билети онлайн, могат да бъдат върнати в офисите на съответния билетен оператор. При нужда от повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., както и на лично съобщение в официалната ни Facebook страница.

Повече информация тук: https://hillsofrock.com/information
Билети можете да закупите оттук:
https://www.eventim.bg/bg/bileti/hills-of-rock-2021-plovdiv-plovdiv-rowing-canal-558820/event.html

Source: https://www.facebook.com/hillsofrock

Търговският автомобилен транспорт ще бъде ключов двигател за глобалното икономическо възстановяване, посочва Международната организация на труда (МОТ) в последния си секторен анализ от началото на юни. Браншът е един от най-тежко засегнатите от ограниченията по време на пандемията, което се отразява както на производителите на автомобили, така и на превозвачи, логистични компании и редица други сектори, свързани с веригите за доставки. Своеобразният световен lockdown промени начина, по който в бъдеще ще функционира транспортната система. Извън временните мерки за удължаване валидността на сертификати, лицензи, тестове за техническа изправност и квалификация на водачите, приети в края на май, Европейската комисия разработи и пакет от насоки за страните-членки за безопасен транспорт на пътници и товари при постепенно вдигане на забраните, премахване на ограниченията и отваряне на границите. Според Световната организация за автомобилен транспорт (IRU) ролята на търговските превози в рестартирането на глобалната икономиката ще зависи от следващите стъпки за подкрепа на индустрията. „Шофьорите рискуваха собственото си здраве, за да доставят храни, лекарства и работници в супермаркети, болници, ключови институции и организации. Сега самата индустрия се нуждае от помощ, за да може да стимулира възстановяването на глобалната икономика от COVID-19", каза генералният секретар на IRU Умберто де Претто. Важна за бранша е държавната подкрепа, включително финансови и нефинансови мерки за автомобилните превозвачи (пътнически и товарни) – независимо дали са малки или големи. Връщането на доверието в системата за пътнически превози, която бе напълно блокирана по време на кризата, изисква умен и балансиран подход от всички държави за насърчаване на постепенното завръщане към нормалните операции. Това обаче ще отнеме повече време. Други мерки са свързани с безопасното и сигурно преминаване на границите, което реално ще насърчи търговските и транзитните потоци по време на пандемията. Това включва ползване на TIR, особено eTIR за безпроблемно и безхартиено преминаване на граница, зелени коридори за превоз на стоки, които да намалят времето за изчакване, недопускане на дискриминация спрямо държави или превозвачи и т.н. ЕК ускори работата за въвеждане и на новия регламент за електронен превоз на товари (eFTI) в ЕС, който ще задължи митническите власти на държавите-членки да приемат електронни доказателства за съответствие и ще въведе оперативна съвместимост на електронните им платформи. Така административната тежест и разходите за бизнеса ще бъдат намалени, а обменът на информация и контролът ще стават в реално време и в пълен обем. Производителите на товарни автомобили, автобуси и специализирани превозни средства също се подготвят за новите условия. Развитието на технологиите и иновациите, внедрени в новите модели, могат да се превърнат в предпоставка за възобновяване на търговията и пътническите превози, убедени са от бранша. Дигитализацията, комфортът на кабините и салоните, както и нови конструктивни решения за реорганизация на пространството в помощ на социалното дистанциране, са част от възможностите, които водещите марки ще покажат на TRUCK EXPO 2021 „Индустрията е изключително гъвкава и е готова за предизвикателството. Товарните автомобили за превоз на пътници и стоки могат да бъдат средство за подпомагане на фазата на икономическо възстановяване след COVID-19“, подчертават от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), организатор на изложението. Вижте транспорта на новата реалност от 10-ти до 12-ти юни 2021 г. в Пловдив, на територията на Международния панаир:

Source: https://www.truckexpo.eu/

Kalin HotWork

Можем да опишем тази луда година само с цитати от Федерико Моча, за всички чувства през които минахме, за всички уроци, които научихме по трудния начин, но едно е сигурно: никой не може да заключи любовта ни...към работата и в живота.
"Вълната напълно изтри сърцето на пясъка. Но никой не може да изтрие тези минути от паметта им.
Той имаше чудна усмивка, но на малцина се отдаваше да я видят.
Няма нищо лошо в това, че имаш желания. Или и това се счита за грях пред обществото?
В целувката е всичко. Целувката е истината за човек. Без стилистически упражнения, без излишни думи, без опити да бъдете умни.
Свобода търси само този, който се чувства в плен...
Когато любовта премине, можеш да намериш всякакви неща, освен обяснения.
- Страхувам се. - Защо? - Страхувам се, че никога повече няма да бъда толкова щастлива...
Можеш да видиш красотата на любовта, само ако я изгубиш.
Можете да промените небето над главата си, но не можете да промените сърцето си....сърцето винаги избира най-подходящата музика. И песните никога не идват случайно.
Когато се връщаш след дълго отсъствие, всичко ти изглежда малко по-различно.
А сълзите изчистват душата. Да плачеш е полезно...
Невероятно е, как забелязваш всичко, ако харесваш някой.
Мечтай! Мечтите не струват нищо, и никой не може да ти ги отнеме.
Това се случва - понякога движенията на живота не вървят в крак с нашето щастие.
Приятелят е този, който остава, когато всички са си отишли.
Да смениш небето не винаги помага.
Това, с което трябва да се справиш, се намира вътре в теб, независимо от това, където се намираш.
Има неща в живота, от които не можеш да се откажеш.
Не можеш да имаш всичко в живота, затова е нужно да се стремиш към това, понеже щастието не е цел, а образ на живот.
Наслаждавай се на щастието до изнемога или, в крайна сметка не го избягвай.
Любовта не дава кредити, не допуска отстъпки.Гледай на нещата по-просто. Усмихвай се, и всичко ще ти изглежда достъпно.
Приятелят не трябва да да лишава приятелят си от мечти. Приятелите са като спасителен остров сред бушуващото море.
Когато те мъчи болка, най-простите и банални неща придобиват неочаквано значение.
Рано или късно това, което ти старателно отбягваш, все пак те настига.
Понякога страхът много пречи, знаеш ли? Не ти дава да се насладиш на живота. Това е като проклятие, ако не можеш да го победиш.
Където и да погледнете, спомените са навсякъде.
Мечтите съществуват, за да се сбъдват. А ние всеки ден си казваме: да, аз ще го направя утре. А какво сега? За какво живеем сега?На света не е толкова просто да се намери пакет със захар, за да направиш животът по-сладък.
Успехът е умението да се движиш от един неуспех към друг, без да губиш ентусиазъм. Щастието не е цел, а стил на живот. Знаеш ли, понякога нещата не вървят така, както искаме. И никой не е виновен.- Ти щастлив ли си? - твърде сложен въпрос.Нашите действия понякога са толкова глупави. Особено не когато сме влюбени, а когато мислим, че сме влюбени.
Много хора казват, че коледните празници са малко тъжни.
В живота не можеш да си твърде сигурен в нещо.- Да, ти знаеш всички песни! - Не, само тези, които разказват за нас с теб.Ако спорим толкова много за всяка глупост, ще се разделим преди да започнем. Можете да избягате от шума на реката, от шума на листата на вятъра; но истинските звуци са във вас.
Дори ако актьорите напуснат сцената, сцената на живота остава свободна и готова за други спектакли."
Весели празници и една здрава Нова 2021г., изпълнена с приключения и любов!

Да се прегръщаме, общуваме на живо и преживяваме миговете на живота!

Страница 1 от 18

© 2021 ФЕРНЕТ БЪЛГАРИЯ ООД. Всички права запазени! Уеб агенция Кая Про ООД

Търсене