Новини

1.Scania Road Show

7 града в България ще се запознаят отблизо с най-модерните тежкотоварни транспортни средства на CNG. Скания България стартира мащабно роуд шоу за представяне на новите камиони и автобуси на метан в цялата страна.
Обиколката е част от кампанията на шведския производители под мотото „Устойчивост! Сега и Отвъд хоризонта!“
„Скания се ангажира да насочи прехода към устойчива транспортна система. За нас това означава, да привлечем партньори и съмишленици и да трансформираме целият производствен и икономически цикъл в сферата, в която работим - транспорта“, каза Петър Дончев, изпълнителен директор на Скания България.
Кампанията включва срещи с бизнеса на месно ниво, на които ще бъдат представени модерните решения за „чиста“ бързина на доставките. Концепцията се основава на производство без въглероден отпечатък и изграждане на връзки и взаимоотношения между клиенти, доставчиците на метан, фирмите-потребители на транспортни услуги и общините, които да превърнат „чистите“ доставки в цялостна и завършена транспортна система.
На срещите ще бъдат показвани презентации, филми, ще бъдат организирани дискусии и тест драйв на модерните транспортни средства за превоз на товари и пътници на метан.
Скания непрекъснато работи за минимизиране на емисиите от своите продукти. „Започнахме първо от себе си, като намаляваме целенасочено нивата на емисиите, генерирани от собствените ни експлоатационни и транспортни дейности“, каза изпълнителният директор на Скания България Петър Дончев. Амбицията на компанията е да намали емисиите на CO2 с 50% от сухопътния си транспорт на превозен тон до 2025 г. Стъпките започват с пълно премахване на употребата на изкопаеми горива за електричеството, което шведският производител ползва, още догодина. Скания ще продължи да предлага най-широката гама от продукти на пазара с алтернативно на изкопаемите горива задвижване. За 5 години емисиите от производствените ù операции трябва да намалеят наполовина. „Искаме да предизвикаме и други компании да предприемат действия и се надявам заедно да постигнем голямо въздействие в България“, подчерта Петър Дончев.
Роуд шоуто „Устойчивост! Сега и Отвъд хоризонта!“ стартира на 15-ти октомври от Благоевград и ще премине през София (17.10), Велико Търново (23.10), Русе (24.10), Варна (30.10), Бургас (31.10) и Пловдив (5.11).

 

3.Scania Karta

Mesomania 2019

Броени дни ни делят от началото на „най-апетитната“ проява в у нас, която се провежда за 25-ти път – Месомания 2019, а Фернет България партнира повече от 20 години за успеха на това изложение.

Паралелно с МЕСОМАНИЯ в залите на Интер Експо Център ще се проведат международните изложения СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК, САЛОН НА ВИНОТО и #RETAIL SHOW.

Водещи акценти 2019:
#Retail show – първото изложение за ритейл индустрия в България и на Балканите
6 изложбени зали
550+ изложители
1200+ представени бранда
200+ нови участници
24 000+ посетители
Колективни участия от Италия, Унгария, Индия, Русия, САЩ
Богата съпътстваща програма
Салон на виното и Интерфуд & Дринк ще предложат едно ново изживяване

Sofiaotor Show BGВ 24-то издание на изложението ще видим най-новите модели на ABARTH, ALFA ROMEO, AUDI, BMW, CITROEN, CUPRA, DACIA, DR, FIAT, FORD, GREAT WALL, HAVAL, HONDA, JAGUAR, JEEP, KIA, LAND ROVER, LEXUS, МАHINDRA, MAZDA, MASERATI, MERCEDES-BENZ, MINI, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SSANG YONG, SEAT, SKODA, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA, VOLVO, VOLKSWAGEN,HYUNDAI и ROLLS ROYCE.


И ако сте се изтощили от изброяването на толкова много от водещите марки автомобили, то само вижте новите изложители. „Щастливи сме, че компания със 70-годишна история и присъствие на близо 100 пазара в света - индийският конгломерат МАHINDRA - стъпва с официално представителство на българския пазар и ще се представи на автомобилния салон“, каза Костадин Грозданов, представител на марката за България. „За любителите на спортното излъчване на автомобилите и динамичния начин на шофиране, испанската марка CUPRA ще осигури атрактивно присъствие“, заяви Панайотис Коломвос от „Аутотехника“.


Освен новите участници, “Автомобилен салон София 2019” тази година ще блести с демонстрация на нови технологии в мобилността. Посетителите ще могат да открият и да научат как новостите в електрониката и задвижването променят света на транспорта. “Автомобилен салон София 2019” навлиза в изцяло нова територия и затова търси нови изложители с тези интереси и кани всички заинтересовани компании в областта на новите технологии, свързани с мобилността, да се свържат с Асоциацията на автомобилните производители.


Запазено място на изложението имат и производителите и търговците на гаражно оборудване, резервни части, гуми, масла, автоаксесоари, охранителни системи, кар аудио системи, както и лизингови компании, банки, застрахователи и други. Организаторите тази година са още по-амбициозни в подготовката на атракции, забавления, приятни награди и изненади за посетителите. Освен удоволствието да видят, да тестват и да закупят някой от последните модели автомобили, един от посетителите на изложението, попълнил анкетна карта, по традиция ще има шанс да стане щастлив собственик на автомобил по избор. Можете да изживеете всичко това на “Автомобилен салон София 2019”!

https://sofiamotorshow.bg

 

Copis

Осмото издание на международното изложение за печатни и рекламни комуникации COPIS 2019 вече е факт.
Факт е, че за поредна година, Фернет Бългрия предоставя на своите клиенти и партньори пълно и качествено обслужване, отговарящо напълно на все по-високото ниво на този единствен по рода си форум у нас.

FBСкъпи приятели,

Имамe удоволствието и честта да Ви поканим на Четвърта професионална среща „Хематология & Онкология – успехи и предизвикателства“,
която ще се проведе на
27 септември 2019 от 12:30 ч. в 9-та аудитория на Аудиторния комплекс на МУ – Пловдив, както и на
Четвъртия Благотворителен крос СПРИ РАКА,
който ще се проведе на 28 септември събота от 10 часа на гребната база в Пловдив.

Събитията се провеждат под егидата на УМБАЛ „Св. Георги“- Пловдив, МУ – Пловдив, Община – Пловдив и се организират от Сдружение СПРИ РАКА.
Основна тема на професионалната среща отново ще бъдат постиженията в областта на клиничната хематология и медицинската онкология. Опитни специалисти ще представят и дискутират новостите в профилактиката, диагностиката и лечението на хематологични и онкологични заболявания.
В рамките на Кроса ще се проведе флашмоб, като част от Информационна кампания „Животът със злокачествените заболявания на кръвта е възможен!“, която кампания има за цел да запознае обществеността с онкохематологичните заболявания.
Наши партньори ще са и Портал на пациента - www.portalnapacienta.bg - и комуникационна агенция PR CARE за допълнително популязиране на темите на национално ниво.

ПРОГРАМА

ЧЕТВЪРТА ПРОФЕСИОНАЛНА СРЕЩА
„ХЕМАТОЛОГИЯ & ОНКОЛОГИЯ –
УСПЕХИ И ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА“
27.09.2019 г. от 12:30 часа
в 9-та Аудитория, Аудиторен комплекс на МУ- Пловдив

 

12:30-12:40 Откриване на работната среща

12:40-13:10 „Еволюция в стандарта на лечение на хемофилия А – фактори с удължено действие, фокус върху Jivi® – проф. д-р Грудева

13:10-13:40 „Новости в лечението на мултипления миелом“ – доц. д-р Горанова

13:40-14:10 „С поглед към пациентската грижа в близкото бъдеще" – д-р Белева

14:10-14:40 „Европейска седмица за профилактика на рак на главата и шията. Рискови фактори“ – д-р Влайкова

14:40-15:10 „Безопасно ли е да си пациент в България?" – портал на пациента

15:10-15:40 „Психология на болестта" – г-жа Чехович

15:40-16:00 Дискусия и закриване на срещата

16:00 Коктейл

 

www.stopcancer.bg
www.portalnapacienta.bg
www.zdravenportal.bg

5 дни Бирфест в Стара Загора - богата музикална програма, настроение и качествена бира

Стара Загора отново е столица на бирата, а Фернет България, за пета поредна година, е партньор на община Стара Загора при организирането на БИРФЕСТЪТ – 4 – 8.09. 2019 в парк „Загорка“.

Повече информация ще откриете във FACEBOOK страницата: https://www.facebook.com/thebeerfest/

ПРЕДСТОЯЩИ ПРОЯВИ:

Задава се автомобилна технологична революция

Международният автомобилен салон София 2019 ще е през октомври

 

За двадесет и четвърти път най-престижният автомобилен форум в страната, включен за пореден път в календара на OICA /Международната организация на автомобилните производители/, ще се проведе от 11 до 20 октомври в „Интер Експо и Конгресен Център“ ИЕКЦ. За многобройните почитатели на леките автомобили и за всички посетители, чиито бизнес е свързан с автомобилната индустрия, Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП) ще представи най-новите тенденции в бранша. Редица новости и автомобилни премиери ще бъдат показани за първи път в България, а някои за първи път и в Европа. В шестте зали на „Интер Експо и Конгресен Център“ ИЕКЦ посетителите ще могат да се докоснат до над 50 автомобилни новости.

МЯСТО И ПЕРИОД НА ПРОВЕЖДАНЕ:

Интер Експо и Конгресен Център /ИЕКЦ/ 11 - 20 октомври 2019 г.

Фирмите-изложители ще представят много премиери, експонирани атрактивно на оригинални щандове.

УЧАСТНИЦИ:

Обща изложбена площ: над 11 000 кв.м. /при 10 500 кв.м. през 2017 г., 9 058 кв.м. през 2015 г., 8 436 кв.м. през 2013 г. и 7 400 кв.м. през 2011 г. /.

Брой изложители: над 65 фирми, от които членове на ААП – 29 фирми.
Брой очаквани посетители: над 60 000 души /при 53 456 души през 2017 г., 48 325 души през 2015 г., 43 650 през 2013 г.

АВТОМОБИЛНИ МАРКИ, ЗАЯВИЛИ УЧАСТИЕ В ИЗЛОЖЕНИЕТО:

Автомобили:

ALFA ROMEO, AUDI, BMW, CITROEN, DACIA, FIAT, FORD, GREAT WALL, HAVAI, HONDA, МАHINDRA, JAGUAR, JEEP, KIA, LAND ROVER, LEXUS, MAZDA, MASERATI, MERCEDES-BENZ, MINI, MITSUBISHI, SIN, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RANGE ROVER, RENAULT, SSANG YONG, SKODA, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA, VOLVO и други.

Запазено място в изложението имат:
Производителите и търговците на гаражно оборудване, резервни части, гуми, масла, автоаксесоари, охранителни системи, кар аудио системи, а така също лизингови компании, банки, застрахователи и други.

 

НАГРАДИ И ЗАБАВЛЕНИЯ ЗА ПОСЕТИТЕЛИТЕ:
Тази година организаторите са подготвили атракции, забавления и приятни награди и изненади за посетителите. Освен удоволствието да видят и да закупят някой от последните модели автомобили, един от посетителите на “Автомобилен салон София 2019”, попълнил анкетна карта, ще има шанс да стане щастлив собственик на автомобил по избор.

ТРАНСПОРТ:
Организаторите на “Автомобилен салон София 2019” имат удоволствието да уведомят всички посетители, че могат да ползват буферен паркинг при метростанция „Интер Експо и Конгресен Център - Цариградско шосе”. Капацитетът на паркинга е 1300 места.

РАБОТНО ВРЕМЕ:
12, 13, 19 и 20.10.2019 /уикенд /
10:00 - 20:00 ч.
14 - 18.10.2019 /делнични дни /
10:30 - 19:30 ч.

 

РЕКЛАМНА КАМПАНИЯ:
Мащабна медийна кампания, която включва ТВ клип излъчван във водещи ТВ компании, радио клип в най-слушаните радиа в страната, печатни медии и специализирани издания, външна реклама на оживени кръстовища в София и по националната транспортна мрежа и масово отразяване чрез необятните възможности на инетрнет пространството.

Организаторът на Автомобилен салон София 2019 - ААП, съвместно с утвърдените си дългогодишни партньори “Експо Тим” ООД и „ФЕРНЕТ България“ ООД, имат удоволствието да предложат на Вашето внимание участие сред изложителите.

Ще се радваме да имаме възможността да Ви дадем повече информация, да направим среща и обсъдим възможността за участие и да допринесем за успеха и развитието на Вашия бизнес.

 

ЕКИП ИЗЛОЖИТЕЛИ:

Мария Капон

управител

ФЕРНЕТ България ООД 

0889 501706

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Нина Николова
мениджър проекти
ФЕРНЕТ България ООД
0888 228149
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Петя Апостолова
мениджър проекти
ФЕРНЕТ България ООД
0884 668182
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ПРЕДСТОЯЩИ ПРОЯВИ:

Голямото TRUCK EXPO идва отново

За първи път в програмата очаквайте TRUCK TUNNING SHOW

За поредна година летище Лесново ще посрещне лятото с най-големите на пътя. TRUCK EXPO 2019 идва от 6 до 8 юни с още повече мощ, технологични новости и иновации в сектора на тежката автомобилна индустрия.

На най-голямото изложение за тежкотоварни автомобили у нас ще видим последните модели на DAF, FORD TRUCKS, ISUZU, IVECO, MAN, MERCEDES-BENZ, OTOKAR, RENAULT TRUCKS, SCANIA, VOLVO TRUCKS, YUTONG, MAHINDRA. По традиция в изложението ще участват и водещи марки лекотоварни автомобили, производителите на ремаркета и полуремаркета, хидравлични системи за товарни автомобили, оборудване и екипировка, както и фирми за сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари и консумативи, финансови инструменти и услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании.

През 2019 г. организаторът на TRUCK EXPO - Асоциацията на автомобилните производители и техните представители в България - ще постави акцента върху потребителското изживяване – с традиционния тест драйв на най-новите модели, както и с много нови услуги за професионалната публика и атракции за семейства и фенове на тежките машини. Премиера на изложението ще направи и TRUCK TUNING SHOW - съпътстващо събитие, на което водещи марки ще покажат уникални тунинговани влекачи. Тук ще видим новите тенденции в подобренията на двигателите, производителността, емисиите и външния вид на камионите.

Има и още - един от посетителите на TRUCK EXPO 2019 ще има шанса да спечели два самолетни билета и нощувка + билети за Европейския шампионат ФИА ЕТРС за камиони в SLOVAKIA RING през юли. Просто трябва да се регистрирате на www.truckexpo.eu и да отидете на изложението от 6 до 8 юни. Ако сте късметлия, през юли ще стигнете и до Словакия за голямото състезание за "чудовища" на колела - най-атрактивното събитие за 2019-та. Там камионите летят без ограничител със скорост до 300 км./ч. Въпреки невъобразимия грохот, има богата съпътстваща програма, занимания за деца, концерти и зашеметяващи камиони, които гарантират забавления за всички. Шансът си струва, защото ако видите зрелището на Летище „Лесново“, може да видите безплатно и най-голямото зрелище за камиони в Европа.

До 3-ти юни можете да се регистрирате като посетител с безплатна регистрация на сайта на изложението.

Моля последвайте линка: https://truckexpo.eu/visitors/registration.html

Регистрацията е безплатна. Ще получите имейл с баркод, който ще Ви осигури свободен достъп до експозицията.
Внимание: С попълването на регистрацията, Вие ни предоставяте доброволно Ваши лични данни - име и имейл. Вашите лични данни няма да бъдат използвани за други цели, освен за осигуряване на достъп до събитието. Данните няма да бъдат споделяни с трети лица или организации.

Възползвайте се още сега и срещнете МОЩТА И СИЛАТА,
които движат Вашия бизнес.

Работно време за посетители:
6-7 юни от 10 до 18 часа
8 юни от 10 до 16 часа

www.truckexpo.eu

Страница 1 от 15

© 2019 ФЕРНЕТ БЪЛГАРИЯ ООД. Всички права запазени! Уеб агенция Кая Про ООД

Търсене