Услуги

Панаирни и Изложбени Услуги

За фирми в България, Европа и света ние разработваме годишно повече от 1000 изложбени щанда в национални и международни прояви. Като партньори на организаторите, ние участваме в и подкрепяме над 60 изложения и повече от 25 различни прояви всяка година.
Наш приоритет са концепции, които да гарантират цялостно и уместно представяне на всеки един клиент. Чрез творчески стандартни и нестандартни решения, комплексни услуги и перфектна организация, ние обхващаме целия спектър по участието във всяка една изложбена проява.

Креативни индивидуални решения

Заедно с Вас разработваме иновативен дизайн, съобразен с Вашите специфични изисквания, където важна роля играят спазването на съществуващия корпоративен дизайн, архитектурата, използването на съвременни медии и качественото изпълнение.

Ние правим Вашата индивидуалност видима, така че се отпуснете и оставете всичко на нас. Ние сме Фернет, а Вие сте в сигурни ръце!

Разгледайте галерията "Креативни индивидуални решения".

kreativni-reshenia.jpg
kreativni-1-s.jpg
kreativni-2-s.jpg
kreativni-3-s.jpg
kreativni-4-s.jpg

Гъвкави системни решения

С един системен щанд по пътя на успеха!

Вашият щанд може да изглежда интересен и впечатляващ, създаден от различни системи и модули, съчетани с подходящо художествено оформление и техническо оборудване – един умен начин за създаване на удобство и атрактивно участие при оптимизиране на разходите.

Разгледайте галерията "Гъвкави системни решения".

systemni-reshenia.jpg
gavkavi-1-s.jpg
gavkavi-2-s.jpg
gavkavi-3-s.jpg
gavkavi-4-s.jpg

Колективни щандове

Фернет България има ясен ангажимент към икономиката на България. Нашите корени са тук. Тук е нашата централа. Нашите клиенти на територията на България получават в пълнота услугите на един мощен панаирен партньор. На панаир или проява в Европа ние сме силно представени, имаме дългогодишен международен опит, разполагаме с разнообразни и обширни ресурси. Вие получавате нашите обичайни услуги не само в България, но и във всеки важен търговски център на света – от Берлин, Париж, Милано и Лондон до Ню Йорк, Ричмънд, Сингапур, Шанхай, Дубай и Москва.

Има една английска поговорка, че твърде много готвачи развалят супата. Само че това не е вярно, когато е в кухнята на Фернет България. Едно успешно колективно участие има нужда от пълен пакет услуги и перфектна организация – от Перфектен Панаирен Партньор. Има нужда от своя Фернет.

kolektivni.jpg
kolektivni-1-s.jpg
kolektivni-2-s.jpg
kolektivni-3-s.jpg
kolektivni-4-s.jpg

Търсене