Новини

НОВО !!! Добре дошли в света на...

 DFL Header 1200x200

 

 

Представяме Ви възможност да покажете Вашите иновации, продукти, услуги и събития. Ние даваме вариант да запазите контакта с Вашите клиенти и да разширите връзката с потребителите. Digital Fair Live Ви дава платформа за участие в изложения, конференции, продажби, промоции, презентации в онлайн среда.

 

snimki 1200x400px 1 

Екипът на Фернет България съчетава основните маркетингови и комуникационни инструменти, за да подкрепи преодоляването на ограниченията на кризата.
Ние сме сигурни, че Вие не губите отношенията си с Вашите клиенти, въпреки социалното дистанциране. Предлагамe напълно достъпно, изгодно и директно да сте в допълнителна връзка с тях, като реализирате събитие.

  

snimki 1200x400px2 2

 

DFL е Вашето панаирно представяне – пряко, онлайн или интерактивно от Вашата производствена база, филиал, конферентна зала или локация, която съвместно ще определим или предоставим.

 

 

snimki 1200x400px 5 

HASHTAG smaller Ние изграждаме Вашия панаирен щанд, сцена, декори, телевизионна връзка.

HASHTAG smaller Ние планираме, организираме и подготвяме Вашите събития, конференции и презентации във всички платформи: като излъчваме на живо в мрежата и – по Ваше желание - в социалните мрежи, YouTube и други платформи.

DFL p1c

 

HASHTAG smaller Ние създаваме завладяващи истории от Вашите иновации, разработки, нови продукти, услуги и ги представяме директно на заинтересованата аудитория - Вашите клиенти, партньори, гости и специалисти, чрез различни цифрови канали.

HASHTAG smaller Ние произвеждаме дигитални уеб предавания, уебинари, презентации, промоционални филми или обучителни формати, като ги публикуваме като излъчвания на живо или при поискване (премиери).

HASHTAG smaller Нашите архитекти, дизайнери и строители на щандове създават сцените, изграждат пространства и трансформират Вашите производствени халета или конферентни зали в ефективна зона за представяне.

 

DFL p3 

 DFL p2

 

HASHTAG smaller Ние даваме правилните думи, за да постигнете точната цел, създаваме съдържание, привличаме публика, чрез инструментите на дигиталния маркетинг, за да попаднат думите в точното време, на точното място и всички да видят предложенията Ви. 

 

snimki 1200x400px 3

 

DFL предлага модулни пакети за участие със следните услуги:


HASHTAG smaller Планиране и организиране на търговски панаирни презентации, конференции, уроци, презентации на продукти и услуги;
HASHTAG smaller Обучение на главните участници (членове на борда, управляващи директори, лектори, експерти);
HASHTAG smaller Изработване на сценарий и модериране на събитията с модератори от нашата мрежа;
HASHTAG smaller Предаване на събития на живо с многокамерна апаратна и платформи за дигитални връзки;
HASHTAG smaller Интернет стрийминг и платформа за конферентна връзка с до 1000 присъстващи - на живо и при поискване;

HASHTAG smaller Откриваме, каним и концентрираме Вашата публика в онлайн пространството, с инструментите на дигиталните комуникации.

 

snimki 1200x400px4 

DFL услуги за събитието:


HASHTAG smaller Видео презентации, трейлъри и рекламни спотове
HASHTAG smaller Обучителни и обяснителни филми, както и уроци
HASHTAG smaller 360-градусови и VR видео проекти за потапящи визуални изживявания
HASHTAG smaller Графика, диаграми и анимации (2D и 3D)
HASHTAG smaller Събитиен дизайн и изработка на Вашата сцена, декор, фонове, индивидуална конструкция на щанд
HASHTAG smaller Фотодокументация от професионални фотографи на събитията
HASHTAG smaller PR и дигитален маркетинг за допълнителна комуникация на материали

Стъпки в процеса Digital Fair Live:
1. Планираме представянето на Вашия продукт, услуга, събитие, иновация.
2. Предлагаме набора от инструменти, техники и канали, необходим за реализацията на контакта с Вашите клиенти.
3. Заедно каним Вашите гости, ползвайки и наши контакти, съгласувано с Вас.
4. Създаваме Вашето DFL изложение за потребителите – подготовка на сценарий, тренинг на говорителите, показваме Вашата експозиция в обучения, продуктови филми или като 360-градусово и VR изживяване.
5. Предаваме Вашето търговско събитие на живо онлайн и при поискване от Ваша страна, с възможност за интеракция с публиката.
6. Предаваме от Вашите работилници, производствени халета, научни отдели, лаборатории и тестови центрове, офиси и логистични складове, търговска мрежа или всяко друго място, което Ви хрумне.
7. Публикуваме изказванията на Вашите мениджъри, интервюта с търговци, токшоу с експерти.
8. Съхраняваме събитието Live, като го позиционираме онлайн и използваме крос-медийни платформи и социални мрежи.

Digital Fair Live е продукт, специално организиран от екипите на Фернет България и партньори. Експертите ни работят повече от 25 години на изключително динамични и конкурентни пазари в България и чужбина – всеки в своята специалност.

Днес обединиха усилия, за да подготвят DFL специално за своите клиенти, за всички, които не искат бизнесът им да спре и за тези, които гледат в бъдещето.

DFL носи характеристиките на телевизионен продукт, ползва инструментите на дигиталния маркетинг и опитът на дизайнери, архитекти, оператори, режисьори, IT-специалисти, ПР експерти, маркетолози, модератори.

Свържете се с нас: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., 0889 501 706, 0889 546 506

или

Napravete zapitvane blue 800xjpg

 

 

 

Вдъхновявайте клиентите си и генерирайте нови поръчки.

Запазете бизнеса си и общувайте на живо!

 

Търсене