Новини

ELECTRO MOBILITY EXPO 2018

P1340950ФЕРНЕТ България имаше удоволствието да партнира на Организатора - Агенция Манира на Първото международно специализирано изложение ELECTRO MOBILITY EXPO 2018. Под надслов „Предизвикай бъдещето!“ експозицията представи концепциите за нова мобилност и достиженията на производителите на автомобили, тягови батерии, споделено пътуване, зарядна инфраструктура и други компоненти, които оформят транспорта на бъдещето. Изложението ще се състоя на 13-16 септември 2018 г. в София Ринг Мол , под патронажа на министъра на околната среда и водите г-н Нено Димов.
ELECTRO MOBILITY EXPO 2018 показа достиженията на автомобилните производители в разработването и налагането на автомобили с алтернативно задвижване, решения за зареждане и развитие на зарядна инфраструктура. Освен това, изложението демонстрира и отрази взаимодействието между електрическите и хибридните превозни средства с устойчивото и екологосъобразно енергоснабдяване. Това е пресечна точка на индустриите за доставка, производство, дистрибуция и технологични иновации в развиващата се сфера на новата мобилност.

ELECTRO MOBILITY EXPO 2018 включи 4-дневна специализирана изложба, еднодневна интегрирана конферентна сесия, тест драйв и демонстрации.

ФЕРНЕТ България имаше удоволствието да партнира на Организатора - Агенция Манира на Първото международно специализирано изложение ELECTRO MOBILITY EXPO 2018. Под надслов „Предизвикай бъдещето!“ експозицията представи концепциите за нова мобилност и достиженията на производителите на автомобили, тягови батерии, споделено пътуване, зарядна инфраструктура и други компоненти, които оформят транспорта на бъдещето. Изложението ще се състоя на 13-16 септември 2018 г. в София Ринг Мол , под патронажа на министъра на околната среда и водите г-н Нено Димов.

© 2021 ФЕРНЕТ БЪЛГАРИЯ ООД. Всички права запазени! Уеб агенция Кая Про ООД

Търсене