Новини

АГРА – ВИНАРИЯ – ФУДТЕХ 2024

Изминаха и АГРА – ВИНАРИЯ – ФУДТЕХ 2024, където изградихме индивидуални изложбени щандове за нашите клиенти.
Клиентът ни - фирма АГРЕДО, беше удостоен с приз за „Най-добър дизайн на панаирна експозиция“ и така - ние от Фернет България получихме още един комплимент за добре свършената работа.

„Деветото издание на най-мащабния и представителен форум за агробизнес обединява концептуално спецификите на три изложения - АГРА, ВИНАРИЯ и ФУДТЕХ. За техния успех допринасят и нашите партньорите. Затова и тази година Международен панаир Пловдив връчва специални плакети“. Това каза главният директор на Пловдивския панаир доц. д-р Иван Соколов на снощната церемония, на която бяха отличени най-успешните продукти и технологии от Конкурса за иновации.
Международен панаир Пловдив удостои Николай Митев, председател на АГРОТЕХ, в знак на признателност за успешното партньорство в провеждането на 32-ото издание на АГРА. Доц. Соколов връчи почетен плакет на фирма АГРОТРОН 2007 ЕООД за най-мащабно участие на покрита изложбена площ на АГРА 2024 – 1 180 квадратни метра, а на САТНЕТ ООД - за най-мащабно участие на открита изложбена площ на Агра 2024 – 1 360 квадратни метра. Фирма НИКОМ ЛТ АД бе отличена за най- атрактивно представяне със щанд на АГРА 2024.
„Селскостопанската академия участва на изложението с пълен набор от научни институти, научно-изследователски центрове и научни станции. За високия им професионализъм, за това, че винаги представят визията за съвременното земеделие и в крак със световните тенденции, Селскостопанска академия е носител на специалния приз на Международен панаир Пловдив за успешно сътрудничество и принос в развитието на АГРА 2024“, каза доц. Соколов, връчвайки плакета на председателя на Селскостопанска академия проф. Виолета Божанова.
За първи път в рамките на АГРА се провежда Специализираната изложба SPP EXPO. Тя показва най-съвременните технологии и средства за съхранение, преработка и обработка на зърно, както и последно поколение системи за мониторинг и управление на ВЕИ централи и съоръжения за съхранение на енергия, с акцент върху соларните активи. За успешен дебют и принос в обогатяване на АГРА 2024 плакет бе връчен на Николай Флоров – председател на SPP EXPO.
В знак на благодарност Международен панаир Пловдив удостои Университета по хранителни технологии - Пловдив за успешно сътрудничество и принос в обогатяването на Международната изложба ФУДТЕХ. За партньорската подкрепа и заслуги в развитието на АГРА бе отличен Тракийски университет – Стара Загора. С плакет за висок професионализъм и креативност в провеждането на Plovdiv Fair Street Food Fest бе наградена форма 3 КО.

 

Търсене