Новини

Агра, Винария, Фуудтех, Вкусовете на Италия от 21 до 25 февруари 2023

Международните изожения Агра, Винария, Фуудтех, Вкусовете на Италия ще се проведат от 21 до 25 февруари 2023 на територията на Международен панаир Пловдив.

АГРА обхваща всички направления и сектори на земеделието – наука, практика, технологии, техника, продукти, иновации, услуги. Представя най-доброто от постиженията на науката и бизнеса и най-полезното за фермерите и специалистите.

Международната изложба за лозарство и винарство ВИНАРИЯ е най-престижната платформа за винената индустрия в рамките на Югоизточна Европа. Тя представя широка гама от прецизно селектирани напитки – от продукти с автентичен местен произход до световни марки, от утвърдени и наложени в традицията до нови вкусове и модерни аромати в спиртните и винени каталози. ВИНАРИЯ комбинира продуктовото разнообразие с технологичната му природа и производствен формат, представени чрез старинни и съвременни технологии, модерна техника и материали. Изложбата е отправна точка за бъдещето на винарската индустрия с иновациите, които представя в областта на сортове грозде,  методи и инвентар за преработка, системи за контрол на качеството.

ФУДТЕХ е международната изложба за храни и напитки, опаковки, машини и технологии. Тя се характеризира с ускорени темпове на развитие, поради възходящия тренд в търсенето и предлагането на здравословни продукти с високо качество и съвременни производствени решения.

ФУДТЕХ представя най-доброто от хранителната индустрия

  • Екологично чисти и здравословни продукти
  • Гурме деликатеси и модерна кулинария
  • Последни технологии за преработка и съхранение на храни и продукти
  • Презентации, дегустации и майсторски класове

SAPORI D'ITALIA (ВКУСОВЕ ОТ ИТАЛИЯ) е изложение за храни, уелнес и здраве. То дава възможност на ценителите да усетят чара на прочутата италианска кухня, представена от водещи производители и търговци.
Проявата демонстрира изделия, съчетаващи традиции и иновации, за да се отговори на променящите се изисквания на клиентите.


Тя е форум за успешни бизнес контакти, предлага B2B срещи и директни срещи с потребителите. Устойчивото развитие на изложбата е причина всяка година в нея да се включват нови фирми с продукти, които се представят за първи път на българския пазар и намират своето място в него.

Източник: www.fair.bg

Търсене