Новини

БАТА АГРО 2021 - 10-14 май 2021 г.

Отложеното за 2021 г. 13-то издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО ще представи продуктите и услугите на близо 170 фирми от агро бизнеса в България с обща изложбена площ от близо 39 000 кв.м. Форумът се планира за периода 10-14 май на традиционното място – Летище Стара Загора.
Все още се приемат регистрации за участие в изложението, така че очакваме да се включат още представители от бранша. Екипът ни работи усилено, за да реализираме БАТА АГРО точно както го планирахме – още по-успешно за нашите изложители и още по-достъпно и полезно за земеделските производители.
Периодът ще е удължен – общо 5 работни дни. Също така се запазва успешният форма́т на изложбените площи от 2019-та година, който предоставя по-добър достъп, видимост и компактност на изложението. Фокусът на посетителите ще бъде насочен върху експонатите и демонстрациите – както с машини, така и на семена, торове и препарати за растителна защита. Тяхното действие в реални, полеви условия може да бъде видяно при изложителите, които участват с опитни полета с насаждения.
13-тото издание на БАТА АГРО ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки за здравето и безопасността на нашите изложители и посетители.

Source: https://bata-agro.com/2021-palno-portfolio-izlozhiteli/

 

Търсене