Новини

Министър-председателят Бойко Борисов проведе среща с представители на Българско конгресно бюро …..ТУК СМЕ И ПРОДЪЛЖАВАМЕ!

Фернет България е част от Българското конгресно бюро и сме щастливи да Ви споделим важната новина за сектора ни!
“Премиерът Бойко Борисов се срещна с представители на Българското конгресно бюро.
По време на разговора от Българското конгресно бюро запознаха премиера и здравния министър с проблемите на сектора, който е напълно блокиран и на практика не функционира от самото начало на пандемията с коронавируса. „През последната седмица нивото на заболеваемост непрекъснато намалява. От данните, с които разполагат здравните власти, може да предприемем поредната стъпка за разхлабване на мерките и да се разрешат пореден тип мероприятия“, коментира премиерът Борисов. На срещата беше постигнат консенсус по проблемите на бранша. Вследствие на това, още днес здравният министър Кирил Ананиев издаде заповед, с която се регламентира реда за провеждането на конгресно-конферентни мероприятия, семинари и изложения.”

Toва гласи заповед №РД-01-287/30.05.2020 на Министъра на здравеопазването.

snimka Borisov

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Заповедта можете да свалите оттук.

т.6.: Считано от 30.05.2020 г. се радрешава провеждане на конгресно-конферентни мероприятия, семинари, изложения в т.ч. мероприятия на изложбената индустрия, при заятост на местата до 30% от общия капацитет, при условията на т.10 и съобразно указанията по т. II
От 15 юни се очаква да се увеличи капацитета до 50% и след което да се премине към пълен капацитет.

…..ТУК СМЕ И ПРОДЪЛЖАВАМЕ!

 

Търсене