Новини

Фернет България се включи в международната инициатива LIVE for LIFE !

header

 

LIVE for LIFE е инициатива, основана от американската индустрия за Live комуникации на събитийната индустрия. Някои партньори предоставят сграден фонд за краткосрочно ползване на болници, напр. в конвенционалните панаирни центрове, за да подпомогнат местните здравни власти с техния опит.
Разработиха се временни конструкции, които могат да бъдат монтирани в кратки срокове.

HOSPITAL 002

HOSPITAL 005HOSPITAL 001

 

 

 

 

 

 

Предимствата да се включат Live-Com специалисти в тези работни места са очевидни:
Ние имаме:
- Експерти за бързо разгръщане на временни структури, панаирни, модулни
- Дизайнери, които разбират пътищата на потоците за движение и планирането на всякакво пространството
- Налична работна ръка за координиране и логистиката
- Трудови екипи, които са готови да се върнат на работа за да помагат

Повече информация на www.liveforlifec19.com.

Фернет България прие тази идея и се присъединява в глобален контекст, заедно с колeгите от Международната ни организация IFES. На разположение сме на здравните системи и да сме свръзка с доставчиците на услуги на индустрията за живи комуникации по целия свят. Всички от нашата експертиза сме разработили няколко решения, които могат да бъдат от полза за различни региони. Партньорите на тази програма споделят своя опит от всички граници за постоянно подобряване на продуктите и услугите.
Нашата коалиция обединява повече от 200 компании, в подкрепа на битката за Живот при условията на COVID 19.

Нашата индустрия в размер на 885 милиарда долара може да е на режим "пауза", но вместо да се принижим в бурята и да изчакаме да отмине, ние искаме да предложим нашите уникални умения, за да помогнем. Коалицията LiveForLife е съвкупност от експертни познания от цялата индустрия на събития на живо - всички фокусирани върху решения, за да върнем икономиката отново в ежедневния си вид.
Нашият опит е изключителен за усещанията за времеви периоди, експресни решения, бързи развития, навременна доставка и управление на временни структури. Това е, което правим всеки ден.
Щастливи сме, че можем да сме част от тази коалиция.

https://www.liveforlifec19.com/structure-solutions/

Army.Corps .Infographic.4.27.20 1024x774

 

Ние, от Фернет България се готвим за връщането към нормалността и всички възможни временни съоръжения, прегради, брандирани маски, за да подкрепим икономиката в секторите на ресторантьорството, хотелиерството, институциите и всички индустрии при новите реалности.

 LIVE footer

Търсене