Новини

НОВО! Антивирусни иновативни маски с покритие нанотехнология на LIQUID GARD

IMAGE FOR NEWS

 

 

 

 

 

Имаме удоволствието да Ви представим разработка на фирма Фернет България за индивидуално брандирани защитни маски за служителите на Вашето предприятие.

Предлагаме два вида многократни маски:

1. Основа нетекстилен плат (сертификат в линка по-долу) за 100 пранета, с брандиран допълнителен преден плат, по проект одобрен от клиента

2. Основа нетекстилен плат, с вътрешно покритие от нанотехнология, най-модерната технология на Германия с наименование LIQUID GUARD, с разрешенително от 25.03.2020 г. на Министерство на здравеопазването и приложени сертификати, за многократна употреба, по проект одобрен от клиента, като маската е устойчива със своето покритие за 50 пранета

място за вашата рекламаFairnet

Информация за Ликуид Гарден
Уникалният, иновативен и без аналог до този момент в света, биоциден продукт - Ликуид Гард е разработен и произвеждан от немската компания "Нано Кер АГ Германия", съвместно с Института за Нови Материали "Лайбниц". Същият спечели наградата за иновативен продукт № 1 на Германия за 2019 г. в областта на "Хигиена и анти-микробна защита".
Уникалността му се състои в това, че веднъж нанесен върху дадена повърхност, дълготрайността му на въздействие е минимум 1 година, с 99,9% унищожаване на бактерии, гъбички, плесени, а след тестове от последния месец, също и на вирус Инфлуенца Тип А, както и от последния месец за вируси от тип SARS и се очаква публикуване на резултати за Covid-19 до дни.
Втората, основна характеристика на продукта, която го отличава от другите, е начинът му на действие. Нано покритието създава върху повърхностите милиони положително заредени остриета, които привличат и пробиват отрицателно заредените клетъчни мембрани на микроорганизмите и ги унищожават чисто механично - елиминация без създаване на резистентност.
Продуктът създава защитен слой върху всякакви повърхности, като работни плотове, клавиатури на компютри и лаптопи, мобилни телефони, таблети, а така също подове, стени, тоалетни помещения към офиси. Безпроблемно защитава абсорбиращи повърхности, като текстил, кожа и филтри, създавайки същото трайно анти-бактериално покритие. Защитавайки всички тези повърхности, той прави нуждата от използване на други почистващи и дезинфектиращи препарати излишна. Така ние спестяваме допълнителни средства от почистване и анти-микробна защита . Веднъж нанесен Ликуид Гард, почистването след това се извършва само с чиста вода. Последващото нанасяне или разливане на различни препарати и вещества върху нанесеното вече покритие, не променя неговото действие. Единственият начин на отстраняване и спиране на действието на Ликуид Гард е само абразивен.

Количеството от втория вариант маски е в ограничено количество към момента на склад от препарата, поради големия интерес и ще потвърдим, след заявка възможността за изработка на подадена бройка от Ваша страна.
shtit
Разбираме, че тази ситуация с пандемия от COVID-19 е изключително неприятна за всички, но за всички нас е важно здравето и сигурността на екипите ни.
Свържете се с нас на следните телефон:
0889 501 706
0886 188 227
на електронна поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Сертификатите за качество и резултати от тестове, можете да изтеглите оттук: Сертификати и тестове.

Бъдете здрави !

 

 

 

Търсене