Новини

ПРЕДСТОЯЩИ ПРОЯВИ: Голямото TRUCK EXPO 2019 идва отново

ПРЕДСТОЯЩИ ПРОЯВИ:

Голямото TRUCK EXPO идва отново

За първи път в програмата очаквайте TRUCK TUNNING SHOW

За поредна година летище Лесново ще посрещне лятото с най-големите на пътя. TRUCK EXPO 2019 идва от 6 до 8 юни с още повече мощ, технологични новости и иновации в сектора на тежката автомобилна индустрия.

На най-голямото изложение за тежкотоварни автомобили у нас ще видим последните модели на DAF, FORD TRUCKS, ISUZU, IVECO, MAN, MERCEDES-BENZ, OTOKAR, RENAULT TRUCKS, SCANIA, VOLVO TRUCKS, YUTONG, MAHINDRA. По традиция в изложението ще участват и водещи марки лекотоварни автомобили, производителите на ремаркета и полуремаркета, хидравлични системи за товарни автомобили, оборудване и екипировка, както и фирми за сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари и консумативи, финансови инструменти и услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании.

През 2019 г. организаторът на TRUCK EXPO - Асоциацията на автомобилните производители и техните представители в България - ще постави акцента върху потребителското изживяване – с традиционния тест драйв на най-новите модели, както и с много нови услуги за професионалната публика и атракции за семейства и фенове на тежките машини. Премиера на изложението ще направи и TRUCK TUNING SHOW - съпътстващо събитие, на което водещи марки ще покажат уникални тунинговани влекачи. Тук ще видим новите тенденции в подобренията на двигателите, производителността, емисиите и външния вид на камионите.

Има и още - един от посетителите на TRUCK EXPO 2019 ще има шанса да спечели два самолетни билета и нощувка + билети за Европейския шампионат ФИА ЕТРС за камиони в SLOVAKIA RING през юли. Просто трябва да се регистрирате на www.truckexpo.eu и да отидете на изложението от 6 до 8 юни. Ако сте късметлия, през юли ще стигнете и до Словакия за голямото състезание за "чудовища" на колела - най-атрактивното събитие за 2019-та. Там камионите летят без ограничител със скорост до 300 км./ч. Въпреки невъобразимия грохот, има богата съпътстваща програма, занимания за деца, концерти и зашеметяващи камиони, които гарантират забавления за всички. Шансът си струва, защото ако видите зрелището на Летище „Лесново“, може да видите безплатно и най-голямото зрелище за камиони в Европа.

До 3-ти юни можете да се регистрирате като посетител с безплатна регистрация на сайта на изложението.

Моля последвайте линка: https://truckexpo.eu/visitors/registration.html

Регистрацията е безплатна. Ще получите имейл с баркод, който ще Ви осигури свободен достъп до експозицията.
Внимание: С попълването на регистрацията, Вие ни предоставяте доброволно Ваши лични данни - име и имейл. Вашите лични данни няма да бъдат използвани за други цели, освен за осигуряване на достъп до събитието. Данните няма да бъдат споделяни с трети лица или организации.

Възползвайте се още сега и срещнете МОЩТА И СИЛАТА,
които движат Вашия бизнес.

Работно време за посетители:
6-7 юни от 10 до 18 часа
8 юни от 10 до 16 часа

www.truckexpo.eu

© 2021 ФЕРНЕТ БЪЛГАРИЯ ООД. Всички права запазени! Уеб агенция Кая Про ООД

Търсене