Новини

ЦВЕТАНА МАНЕВА ОТКРИВА ИТАЛИАНСКИЯ ФЕСТИВАЛ НА КРАСОТАТА И ПРИЧЕСКАТА В ПЛОВДИВ

ЦВЕТАНА МАНЕВА ОТКРИВА ИТАЛИАНСКИЯ ФЕСТИВАЛ НА КРАСОТАТА И ПРИЧЕСКАТА В ПЛОВДИВ
С бои за коса живописецът Васил Стоев ще рисува върху 12-метрово платно, световни топстилисти стават художници за откриването на фризьорския форум
Легендата на българското кино и театър Цветана Манева ще пререже лентата за официалното откриване на Италианския фестивал на красотата и прическата. 28-ият международен форум за фризьорство се проведе от 29 до 31 март включително в Палата 2 на Международен панаир – Пловдив.

 

Тазгодишното издание на Фестивала е тематично обвързано с естетическите послания на инициативата „Пловдив Европейска столица на културата 2019“, обявиха организаторите на модното събитие от „Christian Of Roma“.
С бои за коса рисува върху 12-метрова Стена на красотата пловдивският художник Васил Стоев. Именитият живописец сътвори първото творческо послание, вграждайки го в художествения център на логото „Пловдив Европейска столица на културата 2019”. Посланията от Стената на красотата разкодират усещането на творците и гостите за града ни като културната столица на Европа“, каза управителят на „Christian Of Roma“ г-жа Елена Кристиано.
Зрелищното шоу „България и нейната съкровищница“ бе следващата атракция в програмата за откриването на XXVIII-я Италиански фестивал на красотата и прическата. Впечатляващият спектакъл, представен на последния конкурс „Мис България“, показва чрез ревю на прически емблематични образи за родината – маслодайната роза, плодородните жита, морето, жената болярка, славните владетели, нестинарите. В шоуто участваха моделите от календара на „Christian Of Roma“ за 2019-а – годината, в която се навършват 10 г. от смъртта на основателя на Италианския фестивал на красотата и прическата – командор Гаетано Кристиано.
Багрите на косите са темата на 5-те семинара, които се проведоха по време на международния моден форум. По този начин обученията на професионалните фризьори бяха идейно свързани с мотото „Ние сме всички цветове“ на инициативата „Пловдив Европейска столица на културата 2019“.

 

Търсене