Новини

Шестото издание на единственото изложение за печатни и рекламни комуникации в България – COPI‘S

Шестото изданиеIMG Copis на единственото изложение за печатни и рекламни комуникации в България – COPI‘S– Communication art print image sign, организирано от Интер Експо Център, се провежда от 2 до 4 октомври 2017 г.

Фернет България традиционно изгражда щанда на Дилком, които честват своя 15-годишен юбилей.

Официални партньори на форума са Българската асоциация за съвременна графика и печат / БАСГП/, Sourcing.bg, Полиграфия инфо.

Ежегодно, с настъпването на цветната есен, COPI’S събира на състезание „в цветовете“ професионалистите в производството, дистрибуцията и търговията с печатна, светлинна, външна и сувенирна реклама. Като важен форум за развитието на печатарската и рекламната индустрия в Югоизточна Европа COPI'S привлича все по-голям брой специалисти от страната и региона. През 2016 г. броят на посетителите нараства с 20% в сравнение с предишното издание.

Желанието на организаторите и през 2017 г. е да предоставят професионална платформа за демонстриране на последните технологични достижения в областта на печата, бума при печата върху текстил и отражението му върху текстилната индустрия и интериорното обзавеждане, дигитализацията и управлението на процесите в графичната индустрия, интегрирането на дигиталния печат в маркетинговия микс, новите възможности, които предоставят AR и VR технологиите за рекламистите и др.

Ще бъде отдадено специално внимание на иновативни рекламни носители, екологично и социално ангажирани компании, проводници на идеята за бъдещо устойчиво развитие.

Ще бъдат представени тенденциите при графичния и пространствения дизайн, дигиталния печат (широкоформатен и тясноформатен), полиграфическите услуги, материали и консумативи, рекламното обслужване, рекламната фотография, мултимедийни системи, визуалните комуникации, производство на рекламно-информационни елементи, иновативни изкуства, промоционални сувенири и подаръци, рекламен текстил, печат върху текстил и декорации, софтуер за печат и управление на бизнес процесите.

Mного професионални семинари, демонстрации и уъркшопове, фото изложби ще бъдат отворени за посетителите.

Очакваме Ви на COPI'S 2017!

© 2021 ФЕРНЕТ БЪЛГАРИЯ ООД. Всички права запазени! Уеб агенция Кая Про ООД

Търсене