Новини

TRUCK EXPO 2017

Международното изложение за тежкотоварни автомобили TRUCK EXPO 2017,

принос към модерното развитие на пазара на комерсиални превозни средства у нас,

01-03 юни 2017, Летище Лесново

Последните новости от света на комерсиалните превозни средства ще бъдат представени на Международното изложение за тежкотоварни автомобили TRUCK EXPO  2017.
Проявата ще се състои в първите дни на юни – от 01.06 до 03.06, на откритите площи на летище Лесново.
Организатор на събитието е Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП).

Целта на изложението е да отговори на актуалните интереси и изисквания на специализираната аудитория потребители на леко- и тежкотоварната автомобилна техника.

Представителите на производителите и останалите участници в TRUCK EXPO 2017 ще представят много премиери по атрактивен начин, като основен акцент ще бъдат последните постижения на “тежката” автомобилна индустрия.

 

Марките, които ще представят своята пълна палитра от автомобили за индустрията, транспорта и дистрибуцията, както и най-новите модели автобуси и специализирани прево第ни средства са:
DAF, FORD, ISUZU, IVECO, KARSAN, MAN, MERCEDES-BENZ, OTOKAR, RENAULT, SCANIA, SETRA, VOLVO и др.

Специално място на изложението ще бъде отредено на превозните средства от категория N1-CITROEN, FORD, GREAT WALL, PEUGEOT, SSANG YONG, VOLKSWAGEN и др, предназначени за транспортиране на товари с максимално допустима маса до 3.5 тона.
Участие в TRUCK EXPO 2017 ще вземат и представители на компании, предлагащи различни транспортни решения и услуги, като производители на ремаркета и полуремаркета, оборудване и екипировка, сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари и консумативи. Сред участниците ще видим фирми, предлагащи хидравлични системи за товарни автомобили; финансовите улеснения и услуги; вериги бензиностанции; застрахователни компании и т. н.

Компании, които имат интерес да представят продукти и услуги, кореспондиращи с тежкотоварната автомобилна техника, все още могат да заявят участие към логистичния организатор на TRUCK EXPO 2017Фернет България, тел./факс: 032/681 115; 607 613; e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Локацията на събитието – летище Лесново се намира в община Елин Пелин, в източната част на Софийското поле, на 27 км източно от столицата.

Очакваме всички, които планират обновяване на автомобилния парк на своите компании с леко и тежкотоварни автомобили, да включат в календара си посещение на TRUCK EXPO 2017. Там на място и в реална обстановка ще могат да се информират за различните предимства на отделните марки и да направят правилния за техните цели избор.

Допълнителна информация и актуални новини можете да намерите на сайта на изложението: www.truckexpo.eu
Пресцентър на TRUCK EXPO 2017 София, 20. 03.2017 г.

Търсене