Новини

Бъдещето се нуждае от опит

heart Birgit 250px„Фернет България“ ООД имаше удоволствието да работи с консултант „Старши експерт“ по програмата за международно сътрудничество - SES.

Senior Experten Service (SES) е програма в основата на Германската фондация за международно сътрудничество. Това е организация с нестопанска цел.
Програмата SES дава възможността на старши експерти, да предадaт своите умения и знания на заинтересовани фирми, както в Германия, така и в чужбина. Старши експерти, работещи на доброволни начала, имат възможност да подкрепят мениджъри и служители в тяхното професионално обучение или да подобрят техните умения. Те предлагат помощ за самопомощ, като по този начин дават важен принос за бъдещето и създаването на система, която носи ползи за всички участници.


Повече от 10,000 старши експерти, работят по програмата, в малки и средни предприятия, организации и административни институции в над 50 различни сектора. Те са готови да споделят своя професионален опит, помагайки както в думи, така и в дела.

Мотото на SES е:
Бъдещето се нуждае от опит!

Г-жа Биргит Леонхардe e Старши експерт по програмата за международно сътрудничество – SES. Тя е не само прекрасен професионалст, консултант, който внесе допълнителни правила и процедури, но и завладя сърцето на целия ни екип.

Благодарим ти, Биргит!

© 2019 ФЕРНЕТ БЪЛГАРИЯ ООД. Всички права запазени! Уеб агенция Кая Про ООД

Търсене